AcasaSanatateEducatieDistractieAfter schoolActivitati optionaleGalerie foto Program Educational 2022-2023ParteneriateVOUCHER SMARTPetreceri copiiTabere si excursiiScoala de varaContact
CLUBUL SMART GENERATION © 2015
Bucuresti - Titan - Sector 3
in-6-schritten-zur-ausbildung740 logo-smart
Sună acum la 0735.151.900 
pentru a rezerva un loc sau pentru mai multe detalii
360_F_52353227_QN4uFwGBnLfLtZzAxacByJujbzneuGMB
Oferim garanția calității serviciilor noastre
ă text aici
Educație
      Educația reprezintă o nucă tare pentru orice parinte, care trebuie sa facă față unei avalanșe de informații, uneori contradictorii, care vin dinspre diverse medii, societate, școală, cerc de prieteni, etc, si care au o influență puternică în modelarea personalitații viitorului adult. 
Pentru noi, marea provocare este in a da o valoare cat mai mare timpului pe care copilul dumneavoastră îl petrece la noi.

Efectuarea temelor primite de la școala este, in mod evident, un aspect foarte important. Cadre didactice, cu pregatire pedagogică solidă, au grijă ca temele sa fie efectuate corect, iar informația primită la scoală sa fie sedimentată cat mai profund.

Atelierele cunoasterii, este un program nou care implică o anumită tematică in fiecare zi a saptămânii și  ating aspecte care de multe ori nu se prea fac in școala, fie din cauza programei incarcate, fie din cauza altor factori. Aici vorbim despre cunostințe de cultură generală, bune maniere, educație financiară, club de lectură, etc.
Adaugă text aici